Hyppää pääsisältöön

YKSITYISYYS- JA EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

Voimaantulopäivä: Tämä yksityisyys- ja evästekäytäntö on voimassa 17,December,2021 alkaen.

Tämä sovellettavan lain alainen yksityisyys- ja evästekäytäntö koskee kaikkia Sony Pictures Entertainment Inc. -yhtiön verkkosivuja, sovelluksia ja verkkotoimintoja (”sisältö”), jotka ovat yhteydessä tähän yksityisyys- ja evästekäytäntöön (”käytäntö”).

Tässä käytännössä termeillä ”SPE” tai ”me” (tai muilla sanan taivutusmuodoilla) viitataan kollektiivisesti Sony Pictures Entertainment Inc. -yhtiöön ja/tai sen tiettyihin tytäryhtiöihin, jotka vastaavat henkilöllisyyden määrittämistä koskevien tietojesi (”henkilötiedot”) käsittelystä ja ovat näiden tietojen rekisterinpitäjiä. Henkilötietojesi käsittelystä vastaa yleensä sama SPE-yksikkö, joka tarjoaa käyttämäsi sisällön tai toiminnan. Klikkaa tästä löytääksesi paikallisen alueesi vastaavan SPE-yksikön. Jos et ole varma, mikä paikallinen SPE-yksikkösi on, tai sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä, ota meihin yhteyttä näiden yhteystietojen avulla.  Sony Pictures Entertainment Inc. -yhtiön pääkonttori sijaitsee osoitteessa 10202 West Washington Boulevard, Culver City, California 90232 USA.  

Noudatamme tätä käytäntöä niiden maiden sovellettavien lakien mukaisesti, joissa toimimme. Joillakin hallintoalueilla meillä voi olla myös muita yksityisyys- ja/tai evästeselosteita, jotka koskevat erityisesti kyseistä aluetta tai tuotteita sillä alueella.

PÄÄKOHDAT

Lisätietoja näistä pääkohdista on jäljempänä käytännön täydellisessä versiossa.

1. Antamasi tiedot

Keräämme meille antamiasi, tiettyihin kategorioihin kuuluvia henkilötietoja.

2. Kolmansien osapuolien keräämät tiedot

Saamme tiettyjä henkilötietojasi myös kolmansilta osapuolilta, kuten kolmannen osapuolen sovelluksilta ja tietoa välittäviltä toimijoilta.

3. Tietojesi käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Käytämme henkilötietoja sisällön toimintojen käytön sallimiseen, rekisteröitymisesi tai tilauksesi prosessointiin, analysoidaksemme, kuinka käytät sisältöämme, sekä tarjotaksemme sinulle elokuviimme, televisiosarjoihimme ja muuhun tarjontaamme liittyvää pyydettyä sisältöä. Kun laki niin edellyttää, meillä on erilaisia oikeusperusteita henkilötietojesi käsittelyyn. Tällaisia ovat esimerkiksi tilanteet, joissa käsittely on tarpeen sopimuksen toteuttamiseksi, meillä tai kolmannella osapuolella on oikeutettu etu käsittelyyn, annat suostumuksesi käsittelylle tai oikeudelliset velvollisuutemme edellyttävät käsittelyä.

4. Evästeet ja samankaltaiset teknologiat

Käytämme evästeitä ja muita jäljiteteknologioita sisällön ja mainonnan personoimiseksi sekä sisällön toimivuuden parantamiseksi. Jos sovellettava laki niin edellyttää, kysymme aina suostumustasi tähän.

5. Tietojesi jakaminen

Jaamme henkilötietosi julkisesti, kun julkaiset käyttäjän tuottamaa sisältöä sivustojemme tai sovellustemme kautta. Saatamme jakaa henkilötietojasi liikekumppaneillemme tai muille Sony Group -yhtiöille sovellettavien lakien mukaisesti. Jaamme tietoja myös sellaisten kolmansien osapuolten kanssa, jotka käsittelevät tietoja puolestamme. Jaamme tietoja kolmansien osapuolten kanssa myös lain sitä vaatiessa tai muissa vastaavissa tilanteissa.

6. Kansainväliset siirrot

Siirrämme henkilötietojasi Yhdysvaltoihin tai muille hallintoalueille, jossa palvelutarjoajamme sijaitsevat. Käytämme tarvittaessa soveltuvia suojatoimia näissä siirroissa (mukaan lukien siirrot Euroopan talousalueen tai Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelle).

7. Oikeutesi

Sovellettavien lakien nojalla sinulla saattaa olla tiettyjä oikeuksia, kuten oikeus päästä käsiksi henkilötietoihisi, oikeus korjata tietoja, oikeus poistaa tietosi, oikeus vastustaa käsittelyä tai evätä tietyn käsittelyn suostumuksesi (kuten suoramarkkinointi) sekä muita henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia.

8. Tietoturvallisuus

Suoritamme teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojellaksemme henkilötietoja häviämiseltä, väärinkäytöltä, muutoksilta tai tahattomalta tuhoamiselta.

9. Sopimuksen edellyttämät tiedot

Sinulla on oikeus kieltäytyä antamasta mitään henkilötietoja. Jos kuitenkin kieltäydyt antamasta meille tiettyjä henkilötietoja, emme voi täyttää kaikkia tähän käytäntöön liitettyjen käyttöehtojen sopimusvelvoitteitamme.

10. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä täysin automaattista päätöksentekoa tai profilointia, jolla olisi oikeudellisia tai muita merkittäviä vaikutuksia sinuun.

11. Tietojen säilytys

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin niiden käsittelyn tarkoitus edellyttää.

12. Tähän käytäntöön tehtävät muutokset

Saatamme päivittää tätä yksityisyys- ja evästekäytäntöä esimerkiksi siten, että se vastaa lakiin, henkilötietojen keräämis- ja käyttökäytänteisiimme tai sisällön toimintoihin tehtyjä muutoksia tai jotta se vastaisi teknologian kehitystä.

13. Ota yhteyttä

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai kommentoitavaa aiheeseen liittyen, ota meihin yhteyttä näiden yhteystietojen avulla. 

 

  1. ANTAMASI TIEDOT

Saatamme kerätä sinulta seuraaviin kategorioihin kuuluvia henkilötietoja, jotka annat meille käyttäessäsi sisältöä:

  1. Tunnistetiedot: Tiedot, joiden avulla erotamme sinut muista yksilöistä. Näihin tietoihin saattaa sisältyä demografisia tietoja, kuten etu- ja sukunimi, syntymäaika, sukupuoli, postiosoite, käyttäjänimi, salasana ja tilin suojauskysymysten vastaukset.
  2. Yhteystiedot: Tiedot, joiden avulla voimme olla yhteydessä sinuun. Näihin tietoihin saattaa sisältyä sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
  3. Maksutiedot: Tiedot, joiden avulla me voimme tai kolmannet osapuolet voivat käsitellä maksuja, kun sisältömme käyttö, maksuun liittyvä osto tai tilaus tai maksuhistoria niin edellyttää.
  4. Osallistumisesi tai kommenttisi: Tiedot, jotka annat osallistuessasi kilpailuihimme, arvontoihimme, kyselyihimme tai kuluttajatutkimuksiimme.
  5. Yhteydenottosi: Tiedot, jotka annat ottaessasi yhteyttä asiakastukeemme.
  6. Käyttäjän luoma sisältö: Kun annamme sinulle mahdollisuuden ladata tai jakaa käyttäjien luomaa sisältöä, keräämme tietoja, joita annat meille lataamasi sisällön, kuten valokuvien, videoiden ja muun sisällön kautta.
  7. Käyttötiedot: Me ja kolmannen osapuolen kumppanimme ja palveluntarjoajamme, kuten Google Analytics ja/tai Adobe Analytics, saatamme käyttää erilaisia teknologioita, joiden avulla keräämme ja jaamme tietoa sisällön saatavuudesta ja käytöstä. Käyttötiedot voivat sisältää verkkoselaimesi tyypin ja version, käyttöjärjestelmän, palveluntarjoajan, tarkastelemasi verkkosivustot, videot ja sovellukset, niiden tarkasteluajankohdan ja -keston, video- tai pelihistoriasi, taitotasosi, demografisia tietoja sinusta (kuten ikäsi, sukupuolesi, kielesi, sijaintisi ja kiinnostuksen kohteesi, mikäli saatavilla), aikavyöhykkeesi, kielesi sekä tiedon siitä, missä olet vieraillut ennen sisältömme tarkastelua. Lisätietoja joidenkin näiden tietojen keräämisestä on myös Evästeet ja samankaltaiset jäljiteteknologiat -osiossa.
  8. Laitetunnisteet: Saatamme myös automaattisesti kerätä tietokoneesi, mobiililaitteesi tai muun teknologian tai laitteen, jonka avulla tarkastelet sisältöä, IP-osoitteen tai sen muita yksilöllisiä tunnisteita. Yksilöllinen tunniste on numerosarja, joka määrätään laitteellesi automaattisesti, kun vierailet verkkosivustolla tai sen palvelimilla. Tietokoneemme tunnistavat laitteesi tämän numeron avulla. Jotkin palveluiden tuottajat antavat meille myös laitteen fyysisen sijainnin, josta käsin sisältöä tarkastellaan. Lisätietoja joidenkin näiden tietojen keräämisestä on myös Evästeet ja samankaltaiset jäljiteteknologiat -osiossa.

Sivustomme ja sovelluksemme voivat sisältää linkkejä sivustoille, joita me emme omista tai hallinnoi. Kun poistut sivustoltamme tai alustaltamme, kolmas osapuoli saattaa kerätä tietojasi, ja tällöin sovelletaan kolmannen osapuolen yksityisyys- ja evästekäytäntöjä.

 

  1. KOLMANSIEN OSAPUOLIEN KERÄÄMÄT TIEDOT

Sisältö saattaa sisältää sisältöön liittyviä hyperlinkkejä, kolmansien osapuolten (”kolmannen osapuolen palvelu(t)”) hallinnoimia lisäosia, verkkosivustoja, sijainteja, alustoja, sovelluksia tai muita palveluja. Nämä kolmannen osapuolen palvelut saattavat käyttää niiden omia evästeitä, jäljitteitä ja muita jäljiteteknologioita kerätäkseen tietoja sinusta itsenäisesti, ja ne saattavat pyytää sinulta henkilötietoja. Tällaisissa tapauksissa sovelletaan kolmansien osapuolten yksityisyyskäytäntöjä tämän käytännön sijasta.

Joidenkin sisällön toimintojen ansiosta voit olla vuorovaikutuksessa sisällön ja joidenkin kolmannen osapuolten palveluiden, kuten kolmannen osapuolen verkostojen (”sosiaaliset toiminnot”), kanssa. Esimerkkejä sosiaalisista toiminnoista: sisällön, kuten yhteystietojen ja kuvien lähettäminen sisällön ja kolmannen osapuolen palvelun välillä; SPE:n sisällöstä ”tykkääminen” ja sen ”jakaminen”; sisältöön kirjautuminen kolmannen osapuolen palvelun tiliä käyttämällä (esim. palveluun kirjautuminen Facebook Connectin avulla); sekä sisällön liittäminen muuten kolmannen osapuolen palveluun (esim. tietojen vienti sisältöön ja tuonti sisällöstä). Jos käytät sosiaalisia toimintoja sekä mahdollisesti muita kolmannen osapuolen palveluja, julkaisemasi tai antamasi tiedot voidaan julkisesti esittää sisällössä, tai käyttämäsi kolmannen osapuolen palvelu voi esittää ne. Yhtä lailla, jos julkaiset tietoja kolmannen osapuolen palvelussa, joka viittaa sisältöön (esim. käyttämällä SPE:hen tai Sony Group -yhtiöihin liittyvää tunnistetta tweetissä tai tilapäivityksessä), julkaisuasi saatetaan käyttää sisällössä tai yhteydessä siihen tai muutoin SPE:n tai Sony Group -yhtiöiden toimesta. Niin SPE:llä kuin kolmannella osapuolellakin voi olla pääsy tiettyihin tietoihin sinusta sekä tietoihin sisällön ja kolmannen osapuolen palvelun käytöstäsi. Kolmannen osapuolen palvelut voivat tietyissä tilanteissa tarjota SPE:lle joitakin henkilötietoja, kuten tunnistamistietoja, demografisia tietoja, yhteystietoja, kommenttejasi ja käyttäjien luomaa sisältöä, käyttötietoja, päättelytietoja sinusta ja laitteen tunnistustietoja. Soveltuvien lakien mukaisesti, kun toimimme henkilötietojesi rekisterinpitäjänä yhdessä kolmansien osapuolten kanssa, kerromme sinulle tästä suhteesta tietojen keräämisen yhteydessä tai Evästesuostumustyökalun kautta.

 

  1. TIETOJESI KÄSITTELYN TARKOITUS JA OIKEUSPERUSTE

Käytämme yllä kuvailtuihin kategorioihin kuuluvia henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin, ja oikeusperusteemme ovat seuraavat, kun käyttö edellyttää niitä:

  1. Sopimuksen täytäntöönpano tai sopimukseen liittyvien vaiheiden toteutus:
    1. Sivustolle tai sovellukseen rekisteröitymisen käsittely tai kilpailuun tai arvontaan osallistumisen käsittely
    2. Käytänteisiimme tehtävistä muutoksista tiedottaminen tai muut toimenpideviestit
    3. Maksun käsittely ja tilauksen tai tilauspalvelun täytäntöönpano
    4. Verkkotilin ja tilausten luonti ja hallinta
  1. Kun tietojen käyttäminen on välttämätöntä meidän tai kolmansien osapuolten oikeutettujen etujen nojalla. Näitä etuja ovat:
    1. Pääsyoikeuden myöntäminen käyttäjälle sisältöön ja toimintoihin sivustoilla ja sovelluksissa
    2. Pyydettyjen tietojen lähettäminen käyttäjälle
    3. Sivustojemme ja sovellustemme turvallisuuden takaaminen estämällä valtuuttamaton tai ilkivaltainen toiminta
    4. Tämän käytännön yhteydessä julkaistujen käyttöehtojen sekä muiden käytäntöjen noudattamisen valvominen
    5. Muiden organisaatioiden (kuten tekijänoikeuksien omistajien) oikeuksien valvominen
    6. Käyttäjän likimääräisen sijainnin määrittäminen ja sisällön muokkaaminen sijainnin perusteella (esim. kieli, valuutta, alueelliset rajoitukset)
    7. Sisällön räätälöinti käyttäjän mukaiseksi, mukaan lukien personoidun sisällön tarjoaminen suoratoistopalveluissamme
    8. Sisällön käytön analysointi (mukaan lukien sisällön tarkastelun tiheys ja kesto)
    9. Palveluidemme kehittäminen, kuten kyselyjen ja kuluttajatutkimusten kautta saatujen palautteiden ja kommenttien analysointi
    10. Mainosten ja tarjousten räätälöinti, jos sovellettava laki niin sallii
    11. Asiakastuen tarjoaminen käyttäjälle.
  1. Kun annat meille suostumuksesi:
    1. Kun pyydät meitä lähettämään markkinointitietoja välineen kautta, johon tarvitsemme suostumuksesi (esimerkiksi sähköpostimarkkinointi)
    2. Mainosten ja tarjousten räätälöinti sinulle, kun sovellettava laki edellyttää siihen suostumusta
    3. Kun sovellettava laki vaatii suostumusta evästeiden asettamiseen ja samankaltaisten teknologioiden käyttöön. Lisätietoja joidenkin näiden tietojen keräämisestä on myös Evästeet ja samankaltaiset jäljiteteknologiat -osiossa
    4. Muissa tapauksissa, kun kysymme suostumustasi syystä, jonka selitämme sinulle tilanteen yhteydessä
    5. Kun tarjoamme verkkopalveluita lapselle ja kyseinen käsittely edellyttää suostumusta, lain mukaisesti (koska lapsi on esimerkiksi tiettyä ikärajaa nuorempi) tarvitsemme tähän vanhemman tai huoltajan suostumuksen.
  1. Kun oikeudelliset velvollisuudet niin edellyttävät:

    1. Tutkintaa johtavan hallituksen tai sääntely-, oikeus- tai lainvalvontaviranomaisten pyynnöstä.
    2. Sovellettavien lakien mukaisten verotus- tai kirjanpitosääntöjen tai muiden oikeudellisten velvollisuuksien noudattaminen.

 

  1. EVÄSTEET JA SAMANKALTAISET JÄLJITETEKNOLOGIAT

SPE ja kolmannet osapuolet mukaan lukien muut Sony Group -yhtiöt saattavat käyttää evästeitä, jäljitteitä (tunnetaan myös nimellä ”jäljitepikseli”) ja muita jäljiteteknologioita kerätäkseen tietoja vuorovaikutuksestasi sisällön tai SPE:n lähettämien sähköpostien kanssa, mukaan lukien tietoja selaus- ja ostokäyttäytymisestäsi

Käytämme jäljiteteknologioita kolmeen eri tarkoitukseen:

  1. Tarjotaksemme sinulle pyytämiäsi palveluita tai asetuksia: Voimme esimerkiksi tehdä sivujen selaamisesta tehokkaampaa, pitää sinut kirjautuneena sisään vierailusi ajan, tarkistaa sisällön virheitä ja häiriöitä sekä varmistaa sisällön turvallisuuden. Keräämme yleensä tilitietoja, kuten käyttäjänimen ja salasanan, laitteen tunnistustiedot, häiriöihin, virheisiin tai sisällön turvallisuuteen liittyvät käyttötiedot sekä käyttämäsi asetukset, näitä tarkoituksia varten.
  2. Näyttääksemme sinulle mainoksia ja sisältösuosituksia, jotka vastaavat kiinnostuksen kohteitasi: Käytämme jäljiteteknologioita esimerkiksi muistaaksemme sisällön, josta olet kiinnostunut, tehdäksemme sisältöä koskevia suosituksia ja räätälöidäksemme sisältöä ja käyttääksemme tätä tietoa näyttääksemme sinulle mainoksia, jotka vastaavat kiinnostuksen kohteitasi paremmin myös silloin, kun vierailet muilla sivustoilla. Jäljiteteknologioiden avulla voidaan myös rajoittaa mainosten näyttökertoja ja mitata mainoskampanjoiden tehokkuutta. Lisäksi ne auttavat meitä ja muita jäljittämään, onko mainokset näytetty oikein. Keräämme yleensä yhteystietoja ja laitteen tunnistustietoja, kuten IP-osoitteen, ja käyttötietoja, kuten vuorovaikutuksesi mainosten kanssa, selaushistoriaa ja katseluhistoriaa tätä tarkoitusta varten.

Annamme myös muiden organisaatioiden käyttää jäljiteteknologioita näihin mainonnan tarkoituksiin. Lisäksi teemme yhteistyötä kolmansien osapuolten alustojen ja verkkosivustojen kanssa (kuten sosiaalisen median alustat), jotta voimme tarjota kohdennettuja mainoksia näillä kolmansien osapuolten palveluilla ja alustoilla sinulle tai muille, ja saatamme muuntaa sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi tai muita tietoja yksilölliseksi arvoksi ja tarjota sen kolmannen osapuolen alustalle vastaavuustarkoituksia varten. Tietoja näistä kolmansien osapuolten alustoista ja verkkosivustoista saat Evästesuostumustyökalumme kautta.

Sovellettavan lain mukaisesti kysymme suostumustasi ennen näiden evästeiden käyttöä. Jos haluat lukea lisää tietyistä evästeistä, joita kolmannet osapuolet käyttävät kiinnostuksen kohteisiin perustuvassa mainonnassa yllä kuvatuin tavoin, mukaan lukien laitteiden välinen seuranta, sekä vaikuttaa tiettyjä evästeitä koskeviin valintoihisi, vieraile sivustolla Digital Advertising Alliance, Network Advertising Initiative, Digital Advertising Alliance-Canada, European Interactive Digital Advertising Alliance tai tarkista laitteesi asetukset.

  1. Analysoidaksemme ja parantaaksemme selauskokemustasi: Analysoidaksemme, mikä sisältö on suosituinta, mitä sisältöä katsellaan eniten ja mitä vähiten, sekä saadaksemme yleistä tietoa sisällön käyttäjistä (esimerkiksi ikä, sukupuoli ja kiinnostuksen kohteet). Evästeiden avulla muistamme myös tekemäsi valinnat, kuten valitsemasi kielen tai alueen, parantaaksemme ja personoidaksemme kokemustasi. Saatamme myös muistaa paikan, jossa lopetit sisällön katselemisen, jotta voit palata samaan paikkaan, kun taas katselet sisältöä. Keräämme yleensä laitteen tunnistustiedot, kuten IP-osoitteen, ja käyttötiedot, kuten selaushistorian, laitteen ja selaimen tyypin sekä käyttöjärjestelmän, tätä tarkoitusta varten. Käytämme Adoben, Googlen ja muiden palveluntarjoajien tarjoamaa analytiikkaa selauskokemuksesi analysoimiseksi ja parantamiseksi tässä kappaleessa kuvaillulla tavalla; löydät Adoben evästekäytännön tämän linkin ja Googlen evästekäytännön tämän linkin kautta. Sovellettavien lakien mukaisesti kysymme suostumustasi ennen näiden evästeiden käyttöä. Jos muutat mielesi tai et halua, että käytämme vierailutietojasi tällä tavoin, klikkaa tästä hylätäksesi Adoben ja tästä hylätäksesi Googlen palveluiden käytön. Hylkää muiden analytiikkapalvelujen käyttö alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Miten hallita jäljiteteknologioita

Säilytämme evästeiden avulla kerättyjä tietoja vain niin pitkään kuin sovellettava laki sallii.

Sovellettavan lain mukaisesti kysymme suostumustasi ja tarjoamme linkin tähän käytäntöön ennen muiden kuin välttämättömien evästeiden (toisin sanoen yllä mainittujen kategorioiden (2) ja (3) evästeet) ja ennen sinulle lähetettävien sähköpostien seurantapikseleiden käyttöä (kysymme tätä samalla, kun kysymme suoramarkkinointiasetuksiasi). Voit peruuttaa suostumuksesi tähän koska tahansa alla kuvattujen menetelmien avulla.

Jos käytät sisältöämme selaimen kautta ja evästeet ovat käytössä, voit muuttaa evästevalintojasi ja evätä suostumuksesi milloin tahansa Evästesuostumustyökalun avulla. Sinun ei tarvitse ottaa evästeitä käyttöön käyttääksesi sisältöämme, mutta niiden käytöstä poistaminen voi vaikuttaa sivustojemme ja sovellustemme käyttökokemukseen.

Lisäksi useimpien selainten valikkoriviltä löytyvä Ohjevalikko ohjeistaa, kuinka selaimella voidaan estää uusien evästeiden hyväksyminen, kuinka poistaa vanhat evästeet, kuinka selain voi ilmoittaa uuden evästeen vastaanottamisesta ja kuinka estää evästeet täysin.

Sijainnin tunnistusteknologiat

Saatamme käyttää sovellettavien lakien mukaisesti GPS-ohjelmistoa (Global Positioning Software, maailmanlaajuinen paikallistamisjärjestelmä), geo-suodatusta ja muita sijaintiteknologioita paikallistamaan (joskus tarkasti) sijaintisi, jotta voimme varmentaa sijaintisi ja tarjota tai rajoittaa sisältöä sen perusteella (esim. alueelliset rajoitukset) sekä näyttää sinulle mainoksia sijaintisi perusteella. Voit lopettaa tarkan maantieteellisen sijainnin jäljityksen laitteesi sijaintiasetuksista ja/tai sisältömme kautta (jos saatavilla). 

PlayStation, Apple iOS, Android-laitteet ja muut yhdistetyt laitteet

Kun käytät tiettyjä sovelluksia näiden laitteiden kautta, evästeet ja muut jäljiteteknologiat tallennetaan automaattisesti laitteellesi seuraavia tarkoituksia varten: sisäänkirjautumisen tallentaminen, lasten käytönvalvonnan PIN-koodien hallinta, taloudellinen raportointi ja muut sovellettavien lakien sallimat tarkoitukset. Nämä evästeet ovat välttämättömiä sovelluksen käytön kannalta. Riippuen käytettävästä laitteesta voit mahdollisesti kieltää näiden evästeiden käytön laitteen asetusten kautta tai poistamalla sovelluksen tai tilisi laitteelta.

 

  1. KUINKA JA KENELLE JAAMME HENKILÖTIETOJASI

Saatamme jakaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  1. Suostumuksellasi (mukaan lukien markkinointi ja tarjoukset). Saatamme pyytää suostumustasi jakaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa heidän markkinointitarkoituksiinsa, ja jos annat suostumuksesi, jaamme niitä sovellettavien lakien mukaisesti. Saatamme esimerkiksi jakaa henkilötietojasi markkinointi- ja tarjouskumppaneille, sosiaalisen median alustoille ja liikekumppaneille. Kerromme sinulle kolmansista osapuolista, joille jaamme henkilötietojasi, suostumuksesi kysymisen yhteydessä. Voit myös ajoittain pyytää interaktiivisen toiminnon, pienoissovelluksen tai sovelluksen kautta, että jaamme henkilötietosi kolmannen osapuolen kanssa, ja tällaisissa olosuhteissa teemme niin sovellettavien lakien mukaisesti.  Lisäksi jos valitset osallistua tarjoukseen, kuten kilpailuun tai arvontaan, henkilötietosi voidaan jakaa kolmansille osapuolille kyseisen tarjouksen hallinnoimiseksi ja tarjouksen ehtojen mukaisesti. Tämä saattaa tarkoittaa myös sitä, että henkilötietosi jaetaan voittajaluettelossa tai parhaiten sijoittuneiden luettelossa. Jos lähetät käyttäjän luomaa sisältöä verkkosivustolle tai sovellukseen, tämä sisältö jaetaan julkisesti.
  2. Palveluja puolestamme tarjoavat kolmannet osapuolet. Jaamme tietoja yhteistyökumppaneidemme sekä toimintoja puolestamme suorittavien kolmansien osapuolten kanssa. Tällaisia toimintoja voivat muun muassa olla verkkosivustojemme ja sovellustemme ylläpito ja operointi, sähköpostien lähettäminen, markkinointi- ja mainontapalvelujen sekä tietoanalyysien suorittaminen. Jos teet ostoksen sivustollamme tai sovelluksessamme, jaamme henkilötietosi kolmansien osapuolten kanssa korttimaksusi käsittelemiseksi ja tilauksen toimittamiseksi.
  3. Yhteistyökumppaneille jakaminen. Jaamme henkilötietosi muiden SPE-yksiköiden kanssa, jotka ovat mukana tietojenkäsittelyssä yllä mainittuihin tarkoituksiin. Saatamme jakaa henkilötietojasi myös muiden Sony Group -yhtiöiden kanssa analytiikkatarkoituksiin ja suoramarkkinointitarkoituksiin sovellettavan lain mukaisesti. Tämän osion mukaisesti jaettavien henkilötietojen hallinnasta vastaavat yksiköt on lueteltu täällä.
  4. Liiketoiminnan tervehdyttäminen. SPE tai mikä tahansa osa sen omaisuudesta, mukaan lukien sisältö, voidaan myydä tai liiketoiminnassa saatetaan suorittaa muita toimia, jolloin henkilötietojasi saatetaan pitää osana toimen liiketoimintaomaisuutta. Tässä tapauksessa henkilötietosi saatetaan siirtää ostajalle tai mahdolliselle ostajalle lain sallimissa rajoissa joko osana toimea tai due diligence -tarkastuksen aikana.
  5. Pakollinen tietojen jakaminen ja oikeussuoja. Saatamme jakaa tietoja hallituksen tai lainvalvontaviranomaisen kanssa sekä muiden osapuolten kanssa, jotka ovat mukana tai jotka harkitsevat oikeusmenettelyä oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi, kun uskomme vilpittömästi lain vaativan tietojen jakamista, todentaaksemme ja valvoaksemme tämän käytännön yhteydessä julkistettuja käyttöehtoja tai kun se on välttämätöntä meille tai kolmansille osapuolille oikeuksien, omaisuuden ja turvallisuuden suojaamiseksi.

 

  1. HENKILÖTIETOJESI KANSAINVÄLISET SIIRROT

Yhdysvalloissa ja muissa maissa toimivat palveluntarjoajat ylläpitävät ja hallitsevat sisältöämme. Henkilötietojasi sellaisenaan siirretään Yhdysvaltoihin ja muihin maihin ja käsitellään Yhdysvalloissa ja muissa maissa, joiden tietosuojataso ei välttämättä vastaa kotimaasi tietosuojatasoa. Täältä löydät listan maista, joihin henkilötietojasi saatetaan siirtää. Tarjoamme kansainvälisille tiedonsiirroille lain vaatimaa ja niitä koskevaa asianmukaista suojausta. Yhdistyneen kuningaskunnan tai Euroopan talousalueen (”ETA”) kaltaisesta maasta tai alueelta peräisin olevien tietojen osalta, jos siirto ei tapahdu riittävän tietosuojan maahan (tai vastaavaan), käytämme rajat ylittäviä siirtoja koskevia asianmukaisia ratkaisuja sovellettavan lain mukaisesti. Tällaisia ovat esimerkiksi Euroopan talousalueella Euroopan komission hyväksymät vakiosopimuslausekkeet ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa hallinnon hyväksymät vakiosopimuslausekkeet. Näiden lakien mukaisesti voit pyytää kopion sovellettavista mekanismeista ottamalla meihin yhteyttä näiden yhteystietojen avulla. Kun kansainvälisiin henkilötietojen siirtoihin sovellettava laki vaatii suostumustasi, suostut henkilötietojesi kansainväliseen siirtoon käyttämällä sisältöä ja antamalla meille henkilötietosi.

 

  1. OIKEUTESI

Kun sovellettava laki sitä vaatii, sinulla saattaa olla oikeus saada vahvistus siihen, että säilytämme tiettyjä sinuun liittyviä henkilötietoja, oikeus tarkistaa niiden sisältö, alkuperä ja todenpitävyys sekä oikeus tarkastella, siirtää tai poistaa tietoja tai estää tietojen käsittely tai vastustaa sitä tai evätä tiettyjen henkilötietojen käsittelemistä koskeva suostumuksesi (ilman, että se vaikuttaa suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen ennen suostumuksen eväämistä). Voit myös pyytää erikseen, ettemme käytä henkilötietojasi, kun suoritamme suoramarkkinointitarkoituksiin liittyvää profilointia tai kun käsittelemme mitä tahansa tietoja, joiden käsittely perustuu suostumukseesi.

Vieraile tällä sivustolla lähettääksesi pyynnön oikeuksiesi käyttämiseksi ja ottaaksesi meihin yhteyttä yleiseen yksityisyyteen liittyvissä asioissa.  Saatamme pyytää tiettyjä tietoja, jotta voimme vahvistaa henkilötietoihinsa pääsyä pyytävän yksilön henkilöllisyyden.

Teemme kohtuullisin toimin kaikkemme muuttaaksemme kyseisellä hetkellä aktiivista ja asiaankuuluvaa asiakastietokantaamme pyynnön mukaisesti niin pian kuin se on käytännössä mahdollista. Aina kaikkien tietojen tai julkisten julkaisujen muuttaminen tai poistaminen tietokannastamme ei ole kuitenkaan mahdollista, ja jäännös- ja/tai välimuistitietoja saattaa jäädä arkistoihimme sen jälkeenkin, jos sovellettavien lakien mukaisesti tietojen säilytys on poikkeus rekisteröidyn oikeuksista. Lisäksi pidätämme oikeuden säilyttää henkilötietojasi (a) sovellettavan lain sallimissa rajoissa; (b) sovellettavan lain vaatimalla tavalla sekä (c) kohtuullisuuden ja sovellettavan lain rajoissa niin kauan, kunnes olemme täyttäneet tietojen keräyksen tarkoituksen. 

Voit kieltää sähköpostikirjeiden vastaanottamisen seuraamalla sähköpostikirjeissä annettuja tilauksen peruutusohjeita. Jos olet valinnut vastaanottaa SMS- tai MMS-viestejä, voit peruuttaa viestien tilauksen vastaamalla viestiin ”STOP”. Markkinointiviestien vastaanottamisesta luopuminen ei vaikuta tiliin liittyviin toimenpideviesteihin.

 

  1. TIETOTURVA

Suoritamme asianomaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojellaksemme tietoja häviämiseltä, väärinkäytöltä, muutoksilta tai tahattomalta tuhoamiselta. Vaikka suojaamme tietojasi sovellettavan lain edellyttämien normien mukaisesti, teknologiat muuttuvat, emmekä voi taata, että kaikki tietoturvatoimemme ovat täydellisiä tai täysin pitäviä. Jos epäilet, että vuorovaikutuksesi kanssamme ei ole enää turvattua, ota meihin yhteyttä välittömästi Ota yhteyttä -sivun ohjeiden mukaisesti.

 

  1. SOPIMUKSEN EDELLYTTÄMÄT TIEDOT

Sinun ei tarvitse antaa meille kaikkia tässä yksityisyys- ja evästekäytännössä lueteltuja henkilötietojasi käyttääksesi sisältöämme tai ollaksesi vuorovaikutuksessa kanssamme verkon ulkopuolella, mutta tietyt toiminnot eivät ole käytössäsi, mikäli et anna meille tiettyjä henkilötietojasi. Jos et anna meille tiettyjä henkilötietojasi, emme ehkä pysty vastaamaan pyyntöösi, suorittamaan liiketoimia kanssasi tai tarjoamaan sinulle markkinointia, jota saattaisit mielestämme pitää arvokkaana.

 

  1. AUTOMAATTINEN PÄÄTÖKSENTEKO JA PROFILOINTI

Emme käytä automaattista päätöksentekoa ilman luonnollisen henkilön osallistumista asiaan, mukaan lukien profilointia, siten, että tuloksella on laillisia vaikutuksia sinuun tai muita sinuun merkittävästi vaikuttavia vaikutuksia.

 

  1. TIETOJEN SÄILYTYS

Emme säilytä yllä mainittuja tarkoituksia varten kerättyjä ja käsiteltyjä henkilötietoja kauemmin kuin on tarpeellista tässä yksityisyys- ja evästekäytännössä kuvailtujen tarkoitusperien täyttämiseen. Saatamme säilyttää henkilötietojasi kauemmin kuin käytät palveluitamme veroihin, yritystoimintaan, yhteensopivuuteen, riita-asioihin tai muihin oikeudellisiin oikeuksiin ja velvoitteisiin liittyen. Säilytämme henkilötietoja markkinointitoimiin liittyen sovellettavan lain salliman ajanjakson ajan (ellet evää suostumustasi aiemmin) ja voimme poistaa tällaiset tiedot pyynnöstä sovellettavan lain mukaisesti.

 

  1. TÄHÄN KÄYTÄNTÖÖN TEHTÄVÄT MUUTOKSET

Saatamme päivittää tätä yksityisyys- ja evästekäytäntöä ajoittain palveluidemme ja yksityisyyskäytäntöjemme muuttuessa tai jos laki sitä vaatii. Yksityisyys- ja evästekäytäntömme voimaantulopäivä on ilmoitettu ylempänä, ja suosittelemme sinua tutustumaan sisältöömme säännöllisesti pysyäksesi ajan tasalla yksityisyyskäytännöistämme. Julkaisemme yksityisyys- ja evästekäytäntömme päivitetyn version sisällössämme, ja pyydämme suostumustasi, kun sovellettava laki niin edellyttää.

 

  1. OTA YHTEYTTÄ

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tähän yksityisyys- ja evästekäytäntöön tai yksityisyyskäytäntöihimme liittyen, ota yhteyttä meihin klikkaamalla yhtä luetelluista vaihtoehdoista täällä tai lähettämällä viestin täällä mainitun asianomaisen yksikön osoitteeseen.

Sinulla saattaa myös olla oikeus lähettää valitus asuinmaasi, maasi, jossa teet töitä, tai maan, jossa koet tietosuojarikkomuksen tapahtuneen, tietosuojavaltuutetulle.

***

© 2021 Sony Pictures Entertainment Inc. Kaikki oikeudet pidätetään